trešdiena, 2010. gada 7. aprīlis

Pavasara recepte

Receptes sastāvdaļas:

Vistas fileja - 400 grami

Garneles - (sasaldētas vai sālījumā)  - 400 grami

Ķīnas kāposts - 500 grami

Mandarīni - 500 grami

Skābs krējums - 500 grami

Majonēze Rosola - 500 grami

Citrons - 1

Pagatavošanas instrukcija:

Vistas fileja jāizvāra savā sulā (bez sāls) un jāatdzesē.  Smalki sagriež Ķīnas kāpostu, vēlams - mīksto daļu.  Mandarīnus nomizo un sagriež daiviņas.  Nolej sulu garnelēm un pievieno tās.  Skābo krējumu sajauc ar majonēzi proporcijā 2:1.  Tas tāpēc, lai salāti būtu maigāki.  Kad vista gatava, to atdzesē, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno salātiem.  Visam pāri izspiežz pusi citrona sulas, pievieno nedaudz sāls (pēc garšas) un pārlej ar krējuma majonēzes mērci.  Ļaujam kādu laiku ievilkties.

Lai Jums laba apetīte!

1 komentārs: